BETONVLOERRENOVATIE

Uw vloer zo goed als nieuw

Vaak voldoen vloeren niet langer aan uw eisen door verontreiniging, afgeregend, verflagen, epoxy, ruw, niet onderhoudsvriendelijk.

BOMSTER polijst en impregneert uw vloer zodat deze glad en onderhoudsvriendelijk worden. Ook natuursteen, terrazzo, volle tegels, ... kunnen geschuurd en gepolijst worden tot een nieuwe vloer.

WAAROM BETONVLOEREN LATEN POLIJSTEN & IMPREGNEREN?

Vloertoppings zoals PU-coatings, epoxy, verven,... zijn een laag boven op het beton, terwijl een impregnatie de eigenschappen van het beton verbetert zonder de risico's van loslatende lagen, afbladderende verf,...

Geschikt voor industriële, commerciële en particuliere vloeren.

DECORATIEF:
(mooie glans, werken met kleuren, zichtbare granulaten)

FUNCTIONEEL:
(slijtvast & waterafstotend, geen stoffige vloer meer, onderhoudsvriendelijk, bescherming tegen vlekken, olie, andere indringende verontreinigingen, het gladde oppervlak zorgt voor lagere slijtage aan banden, geen zwarte sporen en minder rijgeluiden)

KOSTENEFFICIËNT:
(kostenbesparend door behoud van de bestaande vloer, lage kosten voor onderhoud, herbehandeling zonder onderbreking van het gebruik van het gebouw zonder stof, lawaai of geurhinder, milieuvriendelijk: geen agressieve, sterk geurende of vervuilende chemicaliën, schuur- en polijstwerken met stofafzuiging uitgerust met HEPA-filters, korte bewerkingstijd, lange levensduur)

BETON POLIJSTEN

EEN GLANZEND RESULTAAT !

Door het betonoppervlak te schuren en te polijsten krijgt u een schitterende uitstraling van uw beton en wordt het bovendien gemakkelijker in het gebruik en onderhoud. Bij het polijsten van beton heeft u de keuze uit 3 soorten afwerkingen:

SUPERGLANSAFWERKING

Uw betonvloer krijgt een glanzende natuursteenuitstraling! Dit wordt vooral toegepast in winkels, terrassen, woningen en showrooms.

GLANSAFWERKING

Hiermee krijgt u een matglanzende betonvloer. Ook deze afwerking bevordert de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Dit wordt tevens toegepast in winkels, terrassen, woningen en showrooms.

INDUSTRIËLE AFWERKING

Deze afwerking zorgt voor een mooie en stofvrije, onderhoudsvriendelijke betonvloer. Dit wordt vooral toegepast in bijvoorbeeld magazijnen en garages.

ONDERHOUD & ANTI-VLEK

ONDERHOUDSPLAN

Zowel voor het groot onderhoud als het dagelijks onderhoud kunt u bij ons terecht

DAGELIJKS ONDERHOUD

Om uw vloer mooi en onderhoudsvriendelijk te houden, gebruiken wij producten die speciaal ontwikkeld zijn voor beton, die telkens opnieuw de vloer voeden.

GROOT ONDERHOUD

Om uw vloer er als nieuw te laten uitzien, kunnen we deze op basis van het gebruik ervan om de x-aantal tijd (weken, maanden, jaren) voor u komen reinigen, herbehandelen en opboenen.

ANTI-VLEK BEHANDELING

Beschermen van gepolierde en gepolijste beton door een product aan te brengen dat de de open poriën aan het oppervlak vak het beton meer afdicht.  
Dit zorgt er dan ook voor dat de vloer meer glanst, vlekbestendiger wordt en meer water, vuil en olie-afstotend is.

RESULTAAT: EEN ONDERHOUDSARME VLOER.

© Bomster BV - BTW-nr. BE0723.777.277 - Cookie policy - Webdesign: Smart Site Solutions